dijous, 3 de juliol del 2008

Xane, in memoriam


La blocosfera cerdanyolenca ha reflectit l'òbit d'en Xane en diversos articles. Se'n recullen, a continuació, uns quants amb els corresponents enllaços. Així com les notícies i reportatge publicat al Cerdanyola.info i les peces que han publicat les revistes locals Cerdanyola al dia, A fons Vallès i Tot Cerdanyola. L'enllaç del Terres de Lleida i del Campi qui pugui permeten accedir i escoltar el programa especial que Cerdanyola Ràdio va dedicar a en Xane.

Blocs: Ibarro, Bloc de l'Elena, Carrer Clos, Campi qui pugui, La tira de coses, Company de bloc i Terres de Lleida

Cerdanyola.info:
Notícia de l'òbit d'en Xane
i Cerdanyola l'acomiada
Reportatge Josep Maria Cortada, mestre de periodistes.

Paraules d'en Pepe Collado dedicades a en Xane (pitgeu per escoltar-les)
El comiat d'en Roberto Sánchez, en antena (activeu l'enllaç)


[comiat de la professió.
Publicat a la premsa
escrita local]


[Tot Cerdanyola]
[Cerdanyola al dia]

[carta al director dedicada a en Xane, signada per Enric Senabre.
Publicada al Cerdanyola al Dia i Tot Cerdanyola]

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, soc el Jordi Heras. Com a ciutadà de Cerdanyola i col.laborador de l'emissora local, voldria expresar la meva condolència per aquesta gran pèrdua.
No vaig poder assistir al sopar de l'aniversari de la ràdio, però crec que va ser una cosa ben maca això de celebrar-ho tots plegats. I segur que el Xane, va estar prou content i feliç de veure-ho.

Una salutació a tota la gent que fa possible els somnis de moltes altres persones. Són ells els que fan avançar el món amb somriures i estones precioses.

Anònim ha dit...

Quisiera expresar mi más sentido pésame por la pérdida de Xane.
En efecto, la vida es también una preparación para la muerte. Estoy seguro de que Xane se fue con la conciencia tranquila, con el convencimiento de que nunca hizo daño a nadie. Emanaba bondad. No la bondad de la que se presume,no, la auténtica, la cristalina. Jamás olvidaré la charla que mantuve con él en la cena del 25 Aniversario.

Hasta siempre, Xane. Gràçies per tot.


Manuel Acedo