dimarts, 5 de febrer del 2008

L'home ràdio

En Xavi Poza exemplifica la feina ben feta. Ha passat de becari als serveis informatius, en l'època que els dirigien Celia Díez - migdia - i Ramon Company - tarda - a responsable dels serveis informatius de la ràdio i del diari digital cerdanyola.info. A més coqueteja amb la televisió, que de manera incipient treu el nas pel diari digital municipal. És l'home-feina: a més de dedicar-se a la ràdio ha trobat el temps necessari per escriure amb Josep Figueres el llibre Mareas negras, mareas blancas
A banda dels seus mèrits professionals cal afegir-ne un de ben especial: és capaç de suportar una matí de feina preparant els avenços informatius horaris, l'informatiu de la una, les notícies de l'info i atenent les trucades mentre conversa amb en Gabi López, polemista qualificat que darrerament ha retornat a l'emissora després d'una estada al departament d'esports.
Ho fa tot, en Xavi, però l'esforç es paga: de la foto publicada - any 2004 - a l'actualitat l'han visitat algunes canes. Poca cosa per la gran tasca encomanada, timoner de la informació municipal!.