dijous, 17 d’abril del 2008

Recomanacions pel sopar del dia 25 d'abril (II)

Un cop iniciats i iniciades en el complicat i tanmateix apassionant món del sabó i les curioses reaccions que provoca quan l'ajuntes amb l'aigua, convé tenir cura de la roba que portarem. Entre moltes d'altres coses, és clar!. Si ahir citàvem la veu de l'experiència - Urbano est - seguirem amb les seves profundes reflexions. Perquè la cosa de la neteja cal fer-la a consciència "por si surge algo". El què, lo cualo?. Cadascú que faci les seves conjectures.

Per si de cas és aconsellable dur una bonica i sobretot neta roba interior. Per aquells de vosaltres - i m'adreço al masclam, perquè, és clar, elles mai no hi pensen (?) - que hageu pensat en l'opció més propícia al contacte físic que se'n desprèn de la frase d'en Pepe, convé recordar-vos que no passa res, si el divendres varieu els vostres hàbits i un canvieu el calçotets abans no toca. Famellam: la imatge inferior recull algunes mostres possibles de roba interior.

Són dues opcions possibles, del ventall existent. Remarcar la variant "tanga" de lleopard d'en Murci López [sempre en parla, però mai ningú no l'ha vist ....], o el no dur res. Si és el cas, vigileu amb les cremalleres, aquells que dugueu cap apèndix propens a l'enganxada!. Uiii!. Només de pensar-hi ...
Demà, més!.