dijous, 17 d’abril del 2008

Protagonistes? Nosaltres!. Al Campiquipugui!


[captura del bloc del campi]

El duet fantàstic, çò és, Xavilín i Manolín, "Campi qui pugui", anuncien programes especials dedicats a la ràdio. Expliquen que

"en aquests programes escoltaren entrevistes a gent relacionada amb l'emissora local. També es podran escoltar antigues gravacions com falques, sintonies, indicatius, publicitats i la sèrie radiofònica ESPE (la historia de España en clau d'humor) que en el seu moment van gravat Toni Alvaro i Miquel Puig.

El primer programa s'emetrà el dilluns dia 21 d'abril (12 a 13 h.) i comptarà amb la presència de Josep Maria Cortada "Xaneta" (creador i ex-dire de l'emissora)en una entrevista enregistrada per l'espai del campi "Gent de Cerdanyola". En aquest primer programa recordarem les primeres emissions d'Antena Directa amb les veus de Paco Ezquerra i Mila Melero i José Luis Maqueda en el programa infantil Zanco Panco. Participaren alguns nens que pel seus cognoms reconeixerem ràpidament: Sánchez Braut ó Maranges.

dimarts 22 d'abril: especial Celia Díez, ex coordinadora d'informatius i actualment responsable de protocol de l'ajuntament de Cerdanyola. ESPE i altres.

dimecres 23 d'abril: jornada maratoniana de Cerdanyola Ràdio [emissió des de la Plaça de l'Abat Oliba, on s'instal·larà un mòdul per la ràdio] .

dijous 24 d'abril: especial Toni Gómez, cap tècnic de CR. ESPE i "Gent de Cerdanyola" amb Juan Antonio Hidalgo.

divendres 25 d'abril: especial Xavier Poza, coordinador d'informatius de CR i del Cerdanyola.info. ESPE i "Gent de Cerdanyola" amb Roberto Sánchez.

dilluns 28 d'abril: especial Juan Costa i Juan Gómez, realitzadors tècnics de CR. ESPE i altres.

dimarts 29 d'abril: María José Ruiz, ex-redactora i actualment responsable de premsa de l'ajuntament de Cerdanyola, ESPE i altres.

dimecres 30 d'abril: Jordi Jorba, ex-redactor i ex-cap de programes. Actualment en el servei de Cultura. ESPE i ·Gent de Cerdanyola" amb Gabriel López.

divendres 2 de maig: Rafael Lumbreras, Cap del Servei de Comunicació i Director de l'emissora. ESPE i "Gent de Cerdanyola" amb José Luis Rodríguez.

A partir del 5 de maig Campiquipugui tornarà a la normalitat excepte els divendres que continuarem amb els especials del 25 aniversari.

El divendres 9 de maig els convidats seran el Xavier Cases (realitzador tècnic, responsable de Espai Vital i codirector del campiquipugui) i Manuel Ibarro, (Coordinador de programes de CR i codirector del campiquipugui) és a dir, nosaltres mateixos. I divendres a divendres continuarem amb el 25 aniversari i la gent de la ràdio."

El Campi qui pugui s'emet de dilluns a divendres de 12 a 13h. És audible [una opinió com una altra] a través d'Internet i la plana de l'emissora.