dimarts, 8 de gener del 2008

Radiofonista, cantant i ....

És en Gerard Sesé. Al seu web, on podreu escoltar la seva música, també parla de la seva passió per la ràdio. Diu que - i a partir d'aquí és text dels seu web - "de fet, ja des de ben petit amb sis anys feia programes de ràdio a casa seva gravant-se amb un cassette. Curiosament el seu company d’equip en aquells jocs radiofònics era en Pau Vallet, guitarrista del grup.
No va ser fins als quinze anys que va trobar-se davant d’un micro de veritat, i fou de la mà de l’actor català Biel Duran a la ràdio de la seva localitat, Gelida. I durant uns mesos, en Gerard juntament amb Sergi Roldán, un dels dissenyadors de la portada de Perdó per ser tan pesat, agafaven la RENFE cada cap de setmana des de Cerdanyola per anar a Gelida.
Llavors Gerard Sesé va decidir que havia de fer ràdio a la seva localitat, Cerdanyola, i així ho aconseguí. Després d’una prova començà amb un programa propi amb només 16 anys, anomenat Molt Interessant.
L’èxit de l’aposta ha mantingut vinculat fins l’actualitat Gerard Sesé a Cerdanyola Ràdio. Ha presentat i dirigit programes com: Molt interessant, Molt refrescant, Fent tard, No són hores, Periodistes frustrats i actualment Al Galliner!".

Actualment no hi és, a la ràdio. Diuen que pel bar sí que l'han vist ....