dijous, 3 de gener del 2008

Premi Sant Martí 2007 per a totes i tots!

captura de pantalla del Cerdanyola.info

Les i els periodistes dels mitjans de comunicació de la ciutat atorguem, d'ençà uns anys, els premis Cerdanyolenc/a de l'any - modalitat a títol individual i a una entitat - per a destacar la feina feta pels guardonats i el premi Sant Martí, que enalteix la dedicació i suport als mitjans de comunicació. Aquest premi ha estat atorgat a totes les persones que al llarg de 25 anys hem fet possible la ràdio municipal de Cerdanyola. La notícia, publicada al cerdanyola.info destaca:

"El premi Sant Martí d’enguany ha recaigut en les persones que han fet possible l'emissora municipal al llarg de 25 anys. Els centenars de tècnics, periodistes i col·laboradors que han elaborat milers d’hores de ràdio informativa, musical, divulgativa, didàctica al llarg d’un quart de segle des dels seus inicis amb el nom d’Antena Directa i mancomunada amb la població de Ripollet i de la qual han nascut altres iniciatives ciutadanes com el Festival Internacional Blues de Cerdanyola o la campanya solidària Una nit d’il.lusió per a tothom. Els professionals i col.laboradors que han passat per la ràdio local al llarg d’aquests 25 anys han informat a la ciutadania dels canvis que ha sofert la pròpia Cerdanyola al llarg d’aquests anys al temps que han entretingut l’audiència i han estat altaveu de les inquietuds de la pròpia ciutadania i les seves entitats i col.lectius."

Aviat sabrem quan s'atorgaran els premis, cosa que comunicarem perquè siguem els i les que puguem al lliurament del guardó!.

I un apunt: aquest premis, com moltes altres activitats que avui s'han incorporat plenament a la vida de la ciutat, van néixer a Cerdanyola Ràdio, de la mà del programa El Cafè de Varsòvia. Ara són de totes i tots.