dilluns, 7 de gener del 2008

Nou programa amb bloc propi a la xarxa

captura de pantalla del bloc del programa

El Xavier Cases i el Manolo Ibarro, responsables del programa Campiquipugui anuncien un nou espai: Gent de Cerdanyola. A més, obren bloc propi. Reproduïm un missatge del duet radiofònic, essent conscients que hem d'anar més lluny, "hasta la victoria siempre!", perquè preferim "morir dempeus que viure agenollats". Visca la salsa cubana i la veneçolana!


"El programa campiquipugui de Cerdanyola Ràdio presenta un nou espai: Gent de Cerdanyola. Portaven temps pensant en realitzar una sèrie d'entrevistes a distintes personatges de la ciutat perquè ens parléssim d'ella, de la d'abans, de l'actual i de la futura. També de les seves inquietuds, aficions, la feina, els amics, la família i fins i tot del món. És emocionant quant comproven que a molts els hi fa molta il·lusió la nostra proposta. Contarem amb conserges, fotògrafs, cambrers, periodistes, administratius, policies, actors, pensionistes, músics, dibuixants, polítics, escultors i un llarg etcètera que s'anirà ampliant amb la presència de molts dels companys que han passat per Cerdanyola Ràdio o Antena Directa al llarg d'aquest 25 anys. Un breu espai per conèixer a aquest protagonistes diaris. Un muntatge de paraules i so per saber una mica més dels nostres veïns. Preguntes i respostes en un programa (campiquipugui) de coses robades que s'emet de dilluns a divendres (12,10 a 13 h.) Cinquanta minuts d'entreteniment diari que s'han d'escoltar per les ones o bé per la xarxa.

S'oferirà la possibilitat d'escoltar o descarregar (un dia després de la seva emissió) aquest muntatges de paraules i so que uns quant veïns ens ofereixen. Podreu fer-lo al cerdanyola.info o al nou blog que estrenem al programa (http://gentdecerdanyola.blogspot.com/) Un blog aquest, en el que podreu trobar moltes coses més del campi.

Comencem Gent de Cerdanyola el dimecres 16 de gener amb el Carlos Aranda, treballador de l'Ateneu de Cerdanyola és un històric cerdanyolenc nascut a Hinojosa del Duque (Córdoba). Os assegurem que té moltes coses que contar. Continuarem cada dimecres i en la primera part del programa. Els propers seran Jordi Molina del Bar't de l'Ateneu (23/01) i la Lluïsa de l'aula de teatre de l'Ateneu (30/01)."