diumenge, 16 de desembre del 2007

Roda el món i torna al born (de Cerdanyola Ràdio)

Vuelve, a casa vuelve, por Navidad


La ràdio té alguna cosa de màgica i secreta que només coneixem i sentim aquells i aquelles que l'hem fet i fem possible. Tècnics, redactors, administradors i oients, esdevenim posseïts per un no sé que quan sona la sintonia del programa, s'obre el llum vermell i comença el locutor/locutora amb la seva cantarella familiar, concreta i determinada, nostra ... (sí, Lina, sí, cantarella, malgrat tu intentares que no fora així!)

És per això, entre d'altres coses, que un cop entres en aquest món màgic el cor i l'ànima queden atrapats per sempre. I de tant en tant cal retornar als orígens. Com va fer l'amic Roberto la setmana passada, visitant Cerdanyola Ràdio. Com totes i tots fem de tant en tant, els i les que hi som i aquells i aquelles que començaren un llarg viatge i amb qui algun dia ens retrobarem. Un secret desconegut pels que manen: les ràdios, els mitjans de comunicació en general, es basteixen damunt complicitats personals. Unes relacions que queden, que impregnen cadascun dels racons de les instal·lacions físiques del mitjà i en el nostre cas, de les ones radiofòniques. Heus aquí on neix la màgia de la ràdio.
Bon Nadal, feliç any nou i prepareu-vos perquè el 2008 la farem ben, ben grossa!!!

2 comentaris:

Roberto Sánchez ha dit...

Y ahora, los SONIDOS!
Está a vuestra disposición- y atención, Ibarro!!- un link desde el que se escucha y/o descarga un programa de VARIOS FUNDAMENTALES. Es de la última etapa, ahora hace 20 años. Primer programa sin Alex Sabater ni Salva Casado. Acedo - en aquel tiempo en RKOR- y servidor, Roberto Sánchez, que hacía El Cantamañanas y Matinal Libre Directo.
VF se emitía los sábados, de 11 a 13 Horas. En este programa colgado hay una entrevista a María José Ruiz y muchas referencias a la Antena Directa de la época. Por cierto, atención a quienes empiezan el programa.
http://www.kenonos.com/VARIOSFUNDAMENTALES.mp3
Por cierto, ...yo siempre volveré a casa cuando se me llame. Y no es necesario hacerme fotos de estranquis, que yo me dejo ;)
Besos para tod@s y abrazos también.
Roberto Sánchez

Jordi ha dit...

Hola, Roberto.
Bona iniciativa!. He col·locat l'enllaç a l'mp3 a la portada del bloc. Si penges més coses, ja ho diràs. I si algú més s'anima, que ho digui. ja mirarem des d'on hostatjar-ho.
Una abraçada,
Jordi Jorba